Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2011


Η γενικότερη φιλοσοφία που εμπνέει τις τάσεις της διακόσμησης φέτος είναι «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»! Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε να διαμορφώσουμε έναν χώρο που θα μας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ζεστασιά, αποφεύγοντας το αυστηρό, κρύο minimal.


Οι πιο συγκεκριμένες τάσεις για φέτος είναι:

- Mix & Match , Μην κολλάτε σε απόλυτες χρωματικές ή στυλιστικές ομοιομορφίες. Δώστε χαρακτήρα στον χώρο μέσα από πολύχρωμα μοτίβα και αγαπημένα σας αντικείμενα.





- Ψάθα , Τα ψάθινα έπιπλα, χαλιά και αντικείμενα θα φορεθούν πολύ! Είναι ανθεκτικά και συνήθως οικονομικά.
- Χρώματα , Φέτος τα χρώματα που θα συναντήσουμε ως κύρια στην διακόσμηση θα είναι το ροζ, το μωβ, το πράσινο και το κίτρινο.



- Τέχνη παντού! , Θα δημιουργήσουμε γωνιές με συνθέσεις πολλών κάδρων, άνισων σε μέγεθος, ακόμα και διαφορετικών υλικών, για να φιλοξενήσουμε έργα τέχνης που μας αρέσουν. Επιδοθείτε ακόμα σε χειροτεχνίες, φτιάξτε δικές σας δημιουργίες από χαρτί, ύφασμα κλπ και δώστε χαρακτήρα σε κάποιον τοίχο!




- Φυτά , Ξαναέρχονται στην ζωή μας στον εσωτερικό χώρο και ζωντανεύουν την καθημερινότητά μας. Φυσικά, μην το παρακάνετε!

- Παλιά έπιπλα , Δεν αναφέρομαι τόσο σε αντίκες, όσο σε έπιπλα που είχε στο σπίτι η μαμά ή η γιαγιά και δεν χρησιμοποιούνται πια, είτε βιομηχανικά έπιπλα που έχουν πέσει στα χέρια μας (μπαούλα, τραπέζια, ντουλάπια). Βάφοντάς τα σε μια πατίνα ή περνώντας νέες ταπετσαρίες / υφάσματα, φρεσκάρονται και δίνουν άλλο αέρα στον χώρο.

- Χαλιά , Δώστε υφή στον χώρο σας. Τα δερμάτινα χαλιά είτε τα fluffy που μοιάζουν με φλοκάτες, προσδίδουν και αυτά με την σειρά τους την ζεστασιά που ζητάτε!
 
 
πηγη: nikopouloudesing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου