Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!


Για τις μαγείρισσες που δεν χρησιμοποιούν συχνά το σκόρδο, όμως θέλουν να υπάρχει στο σπίτι τους υπάρχει τρόπος να το συντηρήσουν για πολύ..πολύ καιρό!




Καθαρίστε τις σκελίδες και τοποθετήστε τες σε ένα βάζο.Γεμίστε το με λάδι, προσοχή όχι ελαιόλαδο γιατί στο ψυγείο παγώνει,μέχρι να καλυφθούν τα σκόρδα και βάλτε το στο ψυγείο.

Όποτε χρειάζεστε σκόρδο, το έχετε έτοιμο στο ψυγείο σας.Όπως και αρρωματισμένο λάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου