Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣΌσο και αν προσπαθείτε να διατηρήσετε το μυαλό σας και το χώρο σας σε τάξη είναι εξακριβωμένο πως καταλήγετε (πολύ) συχνά να αναζητάτε τα κλειδιά σας έχοντας ξεχάσει που στο καλό τα έχετε αφήσει.


Μια κλειδοθήκη τοίχου με κρεμασταράκια τα οποία θα φιλοξενούν τα μπρελόκ και τις διάφορες αρμαθιές κλειδιών (αυτοκινήτου, εξοχικού, σπιτιού, γραφείου, πατρικού, δεύτερο ζευγάρι κ.ο.κ.) είναι η λύση που θα σας λύσει τα χέρια.

Αλλά έχετε βαρεθεί τις φορές που προγραμματίσατε να αγοράσετε μία και είτε το ξεχάσατε (και αυτό, εκτός από το που έχετε παρατήσει τα κλειδιά σας) είτε δε βρήκατε μία που να σας αρέσει.

Πάρτε, λοιπόν, μια από τις κορνίζες που έχετε παραπετάξει σε εκείνο το χώρο με τους αχρησιμοποίητους θησαυρούς -που συχνά έχετε καταχωρήσει στην κατηγορία «σκουπίδια» αλλά παρόλα αυτά δεν έχετε ξεφορτωθεί γιατί ίσως κάπου στο βάθος του μυαλού σας υποψιαζόσασταν πως θα σας φανούν κάποτε χρήσιμα- και μετατρέψτε τη σε όμορφο αντικείμενο διακόσμησης και ταυτόχρονα χρήσιμη κλειδοθήκη.

Πετάξτε το τζάμι και βάψτε το μέσα μέρος της σε χρώμα του γούστου σας.

Κολλήστε γάντζους στους οποίους θα κρεμαστούν τα κλειδιά σας με κάποια πολύ δυνατή κόλλα (το βάρος τους είναι αρκετό).

Τέλος, κρεμάστε την στον τοίχο και απολαύστε τη νέα πρωτότυπη handmade κλειδοθήκη σας.πηγη: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου